Feedback

06.2.2017:
Jeg huggede brænde den 21. Januar 2017, men kunne efter et par timer mærke, at lænden gjorde ondt, så jeg kunne ikke fortsætte. Pakkede forsigtigt sammen og gik ind meget stiv i ryggen.
Om aftenen kunne jeg ikke bukke mig for over, og næste morgen kunne jeg knap komme ud af sengen. Mandagens kontorarbejde kunne kun udføres stående, da ryggen/lænden låste fast i smerte, hvis jeg sad ned.

Blev behandlet af Michael samme uge, hvor jeg foroverbøjet, inden behandling, ikke kunne nå mine knæskaller. Efter en times behandling var jeg løsnet så meget op i lænden, at jeg kunne jeg bukke mig for over med fingerspidserne 20 cm. over gulvet. Efter fire dage kunne jeg nå mine fødder, så her en uge før uge 7, kan jeg konstatere, at Michael har reddet min skiferie med blot én behandling.
- Niels Eilersgaard, Skanderborg

21.12.2016:

Kirsten, tidligere klient med konstateret svær osteoporose (knogleskørhed) skriver:
"Hej Michael. Jeg vil lige meddele dig hvordan mine tal ser ud ved seneste scanning:
T-score ryg ultimo 2014: -2,5 (svær knogleskørhed) 
T-score ryg ultimo 2015: -2,3
T-score ryg ultimo 2016: -1,4 (let afkalkning)

Jeg satsede jo i samråd med dig på træning, kost og ernæringstilskud. Jeg har ikke taget medicin siden februar 2016. Min læge roser mig og siger at jeg ikke skal have medicin for osteoporose med de tal, som er fine. Bare scanning igen om 2 til 3 år. Jeg fortsætter træning af ryg og laver vægtbærende motion. Spiser mine mineraler og vitaminer og ingen kød. Kun fisk og meget lidt fugl. Her til jul masser af gås. Og som noget nyt som jeg faktisk godt kan lide ged. Men kun to gange årligt. Jeg er rigtig glad.

Og ja, så selvfølgelig masser af kål kål og kål.. Ingen mælk og meget lidt ost. Og nødder og nødder og nødder..."
- Kirsten, Gistrup

27.10.2015:

"Jeg er en mand på 45 år og har i 4½ år været kronisk smertepatient efter 2 diskusoperationer. Mit ugentlige forbrug af smertestillende medicin var 175 piller pr. uge og mine smerter var fra 5-8 ud af 10 mulige efter VAS-skalaen. På grund af arvævsdannelse ved operationsstedet, turde lægerne ikke operere mere. 

Den 21.08.2015 begyndte jeg efter anbefaling i behandling hos Gistrup Fysioterapi, og siden er det kun gået een vej; BEDRE.
I dag, 27.10.2015, 2 mdr. senere, er mit smerteniveau mellem VAS 0-3 og jeg er nu nede på 49 smertestillende piller pr. uge. Det er 72% færre smertestillende piller pr. uge. Jeg er helt trappet ud Coltalgin og morfin.
Jeg er meget optimistisk, og fortsætter behandlingerne sålænge der er fremskridt :-)

Med venlig hilsen
- Brian Kristensen Hatting, Brønderslev
 
20.9.2015:
"Jeg er en kvinde på 34 år som har døjet med mit knæ i ca. 7 år efter en arbejdsskade. Sygehuset mm. kunne ikke gøre mere og måtte opgive mig og jeg blev overladt til mig selv. Hvorefter jeg hørte om Gistrup Fysioterapi v/ Michael Schultz.
Det har forandret mit liv på meget kort tid fra at kunne ingen ting at kunne til lige pludselig at kunne alt igen og komme tilbage på arbejdsmarkedet. Det er så vildt det Michael har udrettet, jeg er så glad og kan varmt anbefale Gistrup Fysioterapi v/ Michael Schultz.
- Kamilla Kjær, Brønderslev

13.5.2015:
"Hej jeg er en mand på 45 år og har døjet med min ryg i flere år. Jeg begyndte på fysioterapi på en klinik i Aalborg og derefter på en kiropraktisk klinik som måtte opgive at gøre mere for mig.
 
Den 25 marts 2015 sygemeldte jeg mig fra job og tog kontakt til min læge, der kom jeg hjem med 4 forskellige slags piller som jeg skulle tage for mine smerter.
 
Jeg har en sundhedsforsikring igennem mit job, de sendte mig ud til en undersøgelse den 30 marts 2015 ved Aleris/Hamlet. Hvorefter jeg fik en ny tid i deres MR scanner den 1. april, på scanningen kunne de se en revne/brud i diskus L3/L4 udbulende.
 
Så tog jeg kontakt til Michael og fik min første behandling d 10.4.2015. Den dag kunne jeg næsten ikke komme op på hans briks af smerter!! Kom kravlende!!!
 
Mine smerter gik ned i højre ben og kunne næsten ikke gå. Efter 4 behandlinger 30.4.2015 var jeg næsten smertefri og kunne gå fint igen. Er begyndt på deltid på mit job.
 
Går stadig ved Michael, men er smertefri og går perfekt igen og uden piller. Næste gang skal han vise mig øvelser på hans maskiner.
 
Michael kan jeg kun anbefale fra min side. Dygtig mand og stort TAK for hjælpen Michael" :-)
Peter Braunstein, Aalborg  
(Update. Peter havde sidste behandling d. 13.5.2015 og startede kort tid efter på fuldtids job igen)

04.9.2015:
"Og hvad behandlingen angår, så havde jeg ondt i 2 dage efter, men idag er jeg næsten smertefri i ryggen og det er efter en arbejdsdag på 10 timer :-). Jeg har også skrevet om det på "Modic-siden" på Facebook... Tak!"  
- Morten Jakobsen

"Her i 2015 gik jeg til læge med stærke smerter i min venstre skulder hvorpå lægen udskrev en henvisning til Fysioterapi. Jeg valgte Michael, og hans behandlinger gjorde at jeg fx nu kan tage tøj på uden at skrige af smerte; skøøønt :-)"
- Bjarne Rasmussen

"Hej Michael. Jeg skriver til dig om den massage du gav min søn, Miclas, under din datters fodboldkamp lørdag sen eftermiddag/aften.
Det er hævet over enhver tvivl om du ramte rigtigt. Han kunne gå tilbage, han lå en times tid på en seng, fik lidt at spise og drikke og var ellers rimelig bevægelig resten af aftenen, så tusinde tusinde tak for det. Han er dog stadig øm og træt i benene men det går fremad" 

Med venlige hilsner og taknemmelighed
- Robert Pedersen, Far til Miclas, som igen kan gå :-)

"Michael har intenst trænet min søn Frederik i et halvt år nu, efter Frederik har været igennem mange operationer / knoglerekonstruktioner og knækorrigerende operationer. Han har i 3 år ikke kunne gå ordentligt og har ikke selv kunne træne sig op, selvom han har fået fysioterapi fra anden side. 

Efter Michael er kommet på ham, har han rykket sig så meget... har fået så meget styrke i sine ben ved intens og professionel træning.
Michael har formået at få Fredrik til at træne igennem med gå på mod, ved sin egen udholdenhed og troen på ham, som har gjort at Fredrik har fået en hel anden livskvalitet på så kort tid og kan gå flere km nu uden det gør ondt. Vi så fremskridt allerede efter 1 gang, så kan kun give Michael de bedste anbefalinger!" 
- Sandra Samson

"Gistrup Fysioterapi har i perioder formået at reducere min migræne betydeligt"
- H. Fisker

"Jeg har oplevet gode resultater hos Gistrup Fysioterapi i forbindelse med mine smerter i hofter og knæ"
- L. Busk 

"Gistrup Fysioterapi har effektivt fjernet min nakkestivhed og hovedpine med kun 2 behandlinger"
- Ole Møller

"Jeg har oplevet særdeles effektiv behandling hos Gistrup Fysioterapi af mine smerter i foden"
- Svend E. Olesen, Frederikshavn
 
"Mine skulderbladssmerter og kramper op i hovedet er aftaget fuldstændig efter få behandlinger hos Gistrup Fysioterapi"
- Alex Olesen, Frederikshavn
 
"Efter 2 behandlinger hos Gistrup Fysioterapi er mine isikas-smerter i benet reduceret med 60%. Jeg ser frem til det videre forløb"
- B. Johansen

"Det går godt med skulderen, det er meget få smerter jeg har efterhånden, og hvis det bliver værre, ved jeg jo, hvor der findes en dygtig fysioterapeut her i Gistrup"
- Sinna Andersen
 
"Michael har trænet min søn Jacob med cerebral parese et stykke tid nu, og jeg må sige at resultaterne er overvældende; min søn bruger ikke rollator mere, han har øget sit gangtempo med næsten 50 %, har reduceret sin tid på trappen i motionscentret fra 25 til 7 sekunder, kommer selv op fra gulv nu uden støtte, Han har fået markant bedre balance, rytme og koordination og er i det hele taget blevet bedre og stærkere på alle parametre"
- Janni Johansen
 
"Jeg kan kun give min mor ret; Michaels tilgang til såvel mig og vores træning gør mig bedre. Meget bedre. Træning med Michael er hårdt, men sjovt; han finder altid på noget nyt og ofte lidt skørt og sjovt, men der er altid en mening med galskaben... jeg sætter faktisk personlig rekord i de ting vi træner næsten hver gang. Det er en fornøjelse at træne med Michael og jeg ser altid frem til vores træninger"
- Jacob Schmidt

"Gistrup Fysioterapi har effektivt gjort min skulder smertefri og jeg har igen fuld bevægelighed"
- Dirch Johansen

"Der er sket noget helt vildt fantastisk.
I snart 35 år har jeg lidt/døjet med eftervirkningerne af en rygskade, men efter at jeg er begyndt i fysioterapi behandling ved Michael Schultz, har jeg på nuværende tidspunkt haft 5 helt smertefrie dage. Takket været Michaels måde at lytte til mig, og tænke ud af boksen på, føler jeg mig nu stærkere og smidigere end jeg længe (ca. 35 år) har gjort!!!!! 
Ja,ja,ja, jeg ved godt træerne ik' vokser ind i himmelen, men hva' nu hvis de rent faktisk gjorde”?
- Lisbeth Bjerregård Nielsen