Fascial Manipulation

 
Gistrup Fysioterapi´s speciale er Fascial Manipulation® (FM) Level I-III. Klinikken benytter kun FM som manuel behandling! Det sikrer dig optimalt udbytte, da det ellers ikke er muligt for terapeuten at få maksimal erfaring med FM.

Klinikken har praktiseret FM siden 2013 og derfor blandt de allerførste i Danmark med solid prak-tisk erfaring i teknikken. En erfaring der som nævnt kun kan opnås ved 100% fokus på een teknik.  

FM er ikke ledmanipulation, men mobilisering af bindevæv, dybe muskelhinder og øvre fascier, via hhv. dyb og specialiserede teknikker og kendskab til såvel punkter, samt punkternes indbyrdes interaktion (forbindelse). 

Som udgangspunkt skal du hos Gistrup Fysioterapi ikke lave hjemmeøvelser! (før bevægelighed og smertereduktion er opnået).

Gistrup Fysioterapi er en af ganske få klinikker i Danmark der er eksamineret og certificeret i Fascial Manipulation´s samtlige 3 niveaer, Level I-III. Niveau 3 opnås kun ved kursus i Italien.

Metoden er udviklet af fysioterapeuten Luigi Stecco og hans to børn der begge er læger, Antonio Stecco og Carla Stecco. 

- Level I-II: Behandling af problemer i hele bevægeapparatet (opnået i 2012-2013)
- Level III:  Behandling af indre dysfunktioner (ikke indre patologier) (opnået i 2015)

Se nærmere om Fascial Manipulation (der ikke må forveksles med ledmanipulation som i kiropraktikken), i menuen til venstre.

Mobilisering af bindevæv/facier og muskelhinder efter Stecco-metoden er klinisk og videnskabeligt veldokumenteret i såvel videnskabeligt publicerede artikler, bøger og dissketion af døde mennesker, for at kortlægge fasciens anatomi.

Udover bindevæv- og fascie behandling, tilbydes en række supplerende ydelser og behandlingsformer, se menuen.
 
Fascial Manipulation fascier bindevæv facier behandling muskelhinder
Fascial Manipulation af bindevæv og muskelhinder - en behandlingsmetode der ofte virker når alt andet er prøvet

 
Lokal fysioterapi i Gistrup og omegn - tæt på Aalborg Øst, Klarup, Nøvling, Lillevorde, Sønder Tranders, Vårst, Fjellerad, Gunderup, Visse, Vejgård, Sejlflod, Ferslev Gudumholm, Gug, Oppelstrup, Torderup, Gudum, Gudumlund, Skovstrup, Lundby, Kongerslev og Aalborg Universitetspark. Muskelhinder muskelhinder muskelhinder