Om Gistrup Fysioterapi

Kort om klinikken 
Gistrup Fysioterapi er en uafhængig klinik uden ydernummer, lægecertificeret i metoden Fascial Manipulation. Det betyder at:

Du skal ikke lave øvelser og vil typisk opleve mærkbar bedring efter 1-3 behandlinger.
- klinikken ikke modtager offentlige tilskud af nogen art  
- du møder fleksible åbningstider - også i weekender
- du får behandling baseret på god tid og omhu 
- lægehenvisning ikke er nødvendig, heller ikke for tilskud fra sygesikringen "Danmark".
                                         
Vær opmærksom på at sikre dig, hvis du søger Fascial Manipulation, at behandleren er uddannet i behandlingsmetoden, da der er set eksempler på behandlere der "reklamerer" med "Fascial Manipulation", uden at være uddannet og certificeret i teknikken.Klinikken råder over behandlingsrum, træningssal og aflukket ude-træningsområde. Der er specialtilpasset udstyr-og maskiner til rehabilitering, genoptræning, forebyggende træning og sportsskadegenoptræning.
 
Den er indrettet i en tilbygning til en af Gistrups ældste 3-længede gårde, "Lykkegård" fra 1858, hvor kun stuehuset er bevaret. Der drives således igen erhverv fra den gamle gård i Gammel Gistrup :-).
 
 
 
Kort om fysioterapeuten
  • Civiløkonom, Erhvervsjurist, HA-JUR
  • Statsautoriseret Fysioterapeut 2013
  • Certificeret Stecco Fascial Manipulation® Terapeut Level I-III, 2012-2018
  • Manuelt orienteret fysioterapeut
  • Kursus i kinesiotapeing 2013
  • MTV-rapport om faldforebyggelse hos ældre 2012
  • Bachelor om styrketræning af apopleksiramte (blodprop/blødning i hjernen) 2013
  • Erfaring og gode resultater af træning af CP-børn, ældre, hofteoperede og immobiliserede patienter 2010-13
 
Jeg er uddannet fysioterapeut (2013) og en af 8 fuldt uddannede, full-time beskæftigede Stecco Fascial Manipulation® terapeuter (2012-2018) i Danmark.
En livslang interesse for træning, kost og afbalanceret levevis, medførte at jeg i 2009 valgte at uddanne mig som fysioterapeut. Jeg har sideløbende hermed uddannet mig til fascie terapeut i teknikken Fascial Manipulation.

Du skal ikke lave øvelser og vil typisk opleve mærkbar bedring efter 1-3 behandlinger.
 
Jeg startede i begyndelsen af 1980'erne eget motionscenter og har over 28 års erfaring med styrketræning til mennesker med genoptræningsbehov, motionister og eliteudøvere.
Jeg har tidligere trænet på eliteniveau (DM og NM) og træner fortsat styrke- og kredsløbstræning regelmæsssigt. Jeg har således solid erfaring med hvad kroppen kan holde til og hvornår kroppen bør restituere.  
 
Jeg er oprindeligt uddannet civiløkonom (HA-JUR) og har arbejdet med afsætning, markedsføring og kommu-nikation siden 1988. Jeg har arbejdet inden for landbrug, byggeindustri samt belysningsindustri i over 20 år.
 
Jeg er gift og har to dejlige børn. Fritiden bruges på familie, venner, styrke- og kredsløbstræning, fluefiskeri samt hus og have.

Gistrup Fysioterapi byder dig velkommen - og ser frem til høre fra dig!
 
Med venlig hilsen
 
Michael Schultz
Praktiserende Fysioterapeut
Certificeret Stecco Fascial Manipulation Terapeut  
 
Lokal fysioterapi i Gistrup og omegn - tæt på Aalborg Øst, Klarup, Nøvling, Lillevorde, Sønder Tranders, Vårst, Fjellerad, Gunderup, Visse, Vejgård, Sejlflod, Ferslev Gudumholm, Gug, Oppelstrup, Torderup, Gudum, Gudumlund, Skovstrup, Lundby, Kongerslev og Aalborg Universitetspark.