Klinikken

 
Gistrup Fysioterapi råder over behandlingsrum, træningssal samt lukket område for udetræning når vejret tillader det. Vi har kredsløbsmaskiner som gangbånd, crosstrainer, cykler, maskiner til styrketræning, frie vægte, gangbarre m.m. 
 
Klinikken er indrettet i en tilbygning til en af Gistrups ældste 3-længede gårde, "Lykkegård" fra 1858, hvor nu kun stuehuset er bevaret. Der drives således atter erhverv fra den gamle gård i Gammel Gistrup :-).
 
Lukket behandlingsrum
 
 
Lokalt knudepunkt 
Gistrup er, med dens beliggenhed og centrale indkøbsfaciliteter med masser af parkeringspladser, et trafikalt knudepunkt for mange der enten arbejder i Aalborg og bor syd eller sydøst for Aalborg, eller det modsatte. 
 
God adgang 
Klinikken er i niveau - uden trin. Der er et 115 cm bredt indgangsparti, så der er god adgang for kørestols-brugere og i situationer, hvor funktionsnedsættelse kræver nem adgang. Der kan køres helt til døren. 
 
Gratis parkering
Du kan parkere helt tæt ved klinikken, og endog køre/blive kørt helt ind til hoveddøren, hvis du er handicappet. 
 
Gode busforbindelser
Bus nr. 2 holder ca. 200 m fra klinikken.
 
Fysioterapeut og genoptræning
Genoptræning - styrke og kredsløbstræning 

Lad mere end 30 års personlig erfaring på eliteniveau med avanceret styrketræning komme dig til gode. 

Lokal fysioterapi i Gistrup og omegn - Aalborg Øst, Klarup, Nøvling, Lillevorde, Sønder Tranders, Vårst, Fjellerad, Gunderup, Visse, Vejgård, Sejlflod, Ferslev Gudumholm, Gug, Oppelstrup, Torderup, Gudum, Gudumlund, Skovstrup, Lundby, Kongerslev og Aalborg Universitetspark.